UNDERBAR LÖRDAG


Sheit har ni tittat ut? våren är här! så jävla underbart!


Men såklart sitter jag inne( lyssnar go musik ) men inte så länge till för såklart blir det nog en liten utflykt idag. Funderar på att åka till ruinen som ser ut över hela vättern. Har även fotat där, som ni kan se här under.


Sen blir det nog KÅKEN ikväll, fett taggad!
Dels för att jag städade kåken i veckan och tycker jag förtjänar att smutsa ner den nu. Så All in förhoppningsvis.Igår gick jag runt i eksjö och peppra ut mitt CV, mycket otrevliga men dock några trevliga affärer med så hoppas på det bästa, i NEED MONEY! skulle vara sjukt gött och få ett jobb nu!

Sen lite bilder från veckan som har gått....

Emelie i skolan!Promenix i lövhult!


SLITEN


Gud vad jag är SLITEN, så jävla morgontrött så det är inte sant (nattjobb here i come)

I helgen var jag i vackra (alkoholiserade) linköping , testade studentlivet. Mycket trevligt och ska lätt åka upp dit snart igen, dock inte för att röra en skolbok överhuvudtaget.


Resten av bilderna skulle behöva bli censuerade först! Grym helg dock!Alla <3 Dag


Ja på självaste alla hjärtans dag ligger jag hemma och är magsjuk. Så ingen romantisk middag choklad eller liknande för mig idag. Bara blåbärssoppa, mariekex tv och feber.


Men som tur är är det ju ingen synd att flytta fram denna dag till helgen. För vill ju inte missa även fast det nu sägs vara ett "säljknep" för att få oss konsumera så dyrt och så mycket så möjligt. Men är det fel med att vilja ha dyrt och mycket och sedan massa uppmärksamhet ;)

Ne men vad ska man göra jag vaknar tidigt och bara ligger med världens huvudverk och feber, kan inte fördriva tiden med att äta som jag brukar göra. Lederna är helt slut och känner mig som en fisk på land. Ganska skönt att klaga faktiskt.


Skönt att jag har min mjuka katt som pussar på mig och håller mig sällskap så jag inte blir galen. Här i ensamheten