OSTMACKA!


Goo eftermiddag, här sitter jag i skolan med Emelie och Carro och dör av hunger. Har två vita ostmackor framför mig som är redo för att ätas, och det kommer ikke bli nådigt kan jag säga er.



Jobbar med en säljpärm om vårat påhittade företag C&S kameror. Då ska vi göra jobbannons och allt för en nyanställd på vårat företag. Lärorikt tills det kom till siffror, jag som inte ens kan gångertabellen. Men bemötande service är kul jag som gillar phykologi och dylikt. 

Igår så gick vi till holmgrens och jag skulle "spela" att jag skulle kolla på en bil åt min mamma. Sedan så skulle vi komma in med pappa som skulle köpa den bästa bilen. Bilen skulle vara brensnesnål(bränslesnål kunde inte uttala) och snygg. Jag som är helt ovetande om allt som har med bilar att göra fick han inget lätt jobb. Dock verkade han inte speciellt intresserad av att sälja till en ung person med halvmjukiskläder. Roligt att se hur försäljare regerar, skulle vara kul och klä upp sig och se almänt rik ut och se vad man får för service.

Nu är det snart mat ostmackorna skriker efter att få hoppa in i min mage.



 


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo