På Tåget 1

 
Nu sitter jag på tåget mot Härnösand (Norrland) . Jag åkte vid 9 och ska vara framme vid 5, men nu är det bara raka vägen till Härnösand. Var lite nervöst i storstaden att hitta så jag slog följe med en annan student som skulle till uppsala vi var lika virriga båda 2. Hon var från Blekinge och jag från skogen
 
Påvägen till stockholm satt jag jämte ett par häftiga gubbar, de hade gjort allt här i livet. Julfestfyllor till  att vara proffshockeyspelare. Nu var de påväg till ett gammalt hedligt möte för att sälja spisar. 
.
 
Sen så har  jag också släpat på alla dessa saker, Dator Kamera sminkväska ja tungt sen så är man ju lite nervös när man kommer till stockholm och de skriker i högtalarna " HÅLL I ER PACKNING" Så som en liten tant har jag klängt fast och virat mina saker runt ben och händer för om folk är klåfingriga så har jag iallafall andra änden SÅDESÅ!
 
 
Nu sitter jag i vagnen precis jämte matvagnen. Mycket BRA! Det är endå 4 timmar på detta tåg. 
 
Sen har jag läst lite studentlitteratur, låter flaschigt jag vet men det var inte världens lättaste att förstå, det är inte facebooksvenska precis!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo