Tåget 2

Nu har jag snart åkt tåg i 7 timmar, jag har ganska ont i rumpan känner jag, stel oxå för den delen.
 
Nu väntar jag på att det ska stå Timrå så jag kan börja packa ihop för nu är jag ganska trött på dethär!
Som tur är ligger ett donken precis vid stationen så det blir väl en spring igenom en macfeast mums <3 
 
kl.16.58 känns långt bort just nu!
 
 
 

På Tåget 1

 
Nu sitter jag på tåget mot Härnösand (Norrland) . Jag åkte vid 9 och ska vara framme vid 5, men nu är det bara raka vägen till Härnösand. Var lite nervöst i storstaden att hitta så jag slog följe med en annan student som skulle till uppsala vi var lika virriga båda 2. Hon var från Blekinge och jag från skogen
 
Påvägen till stockholm satt jag jämte ett par häftiga gubbar, de hade gjort allt här i livet. Julfestfyllor till  att vara proffshockeyspelare. Nu var de påväg till ett gammalt hedligt möte för att sälja spisar. 
.
 
Sen så har  jag också släpat på alla dessa saker, Dator Kamera sminkväska ja tungt sen så är man ju lite nervös när man kommer till stockholm och de skriker i högtalarna " HÅLL I ER PACKNING" Så som en liten tant har jag klängt fast och virat mina saker runt ben och händer för om folk är klåfingriga så har jag iallafall andra änden SÅDESÅ!
 
 
Nu sitter jag i vagnen precis jämte matvagnen. Mycket BRA! Det är endå 4 timmar på detta tåg. 
 
Sen har jag läst lite studentlitteratur, låter flaschigt jag vet men det var inte världens lättaste att förstå, det är inte facebooksvenska precis!
 
 
 
 
 
 
 

Galen helg

 
Nu har jag inte bloggat på länge, i onsdags gjorde jag min sista dag på jobbet, Vimsigt och tokigt blev det . Men swartsvaldtårta fick både personal och de gamle. 
 
Skönt att börja en ny period i livet. Testa något nytt..... ett nytt äventyr.
 
Helgen har varit galen, igår (fredags) så åt vi frukost som vanligt ,väntade på vetrinären som skulle kolla på Fjants ben. Då kommer daniel ner för trappan och säger att det smakar blod i munnen, eftersom han precis gjort en halsmandeloperation fick vi lära oss att såfort det smakar blod är det 112 som gäller. Jag ringde och 1 minut senare så ser jag honom vid diskhon och det rinner massvis av blod ut ur munnen/näsan. Det var nästan som det bara sprutade blod. Precis som en skräckfilm. Jag blir skitnervös och försöker kommunicera med 112-tanten som har hakat upp sig på om vi bor i "villa eller lägenhet?" VILLA VI BOR I EN VILLA... fick jag säga flera gånger . Vad ska man göra, i panik så kunde jag inte komma på mitt mobilnummer och daniel kan jag ju inte fråga för han sitter på golvet och spottar blod. Kom in i en dvala där jag helt plötsligt inte vet hur man får upp telefonkatalogen i min mobil. Men sen fick jag höra ambulansen kommer om 10 min. SKÖNT, jag började packa ihop medecin och div saker man kan behöva på ett sjukhus. Jag som aldrig skadar mig har inte så mycket erfarenheter av varken ambulans eller sjukhus det enda jag vet är det jag har sätt på "112 på liv &död"
Lagom till ambulansen kommer har blödningen lugnat ner sig, vi åkte in och fick prata med läkare sen vänta och prata igen sen vänta och så höll det på hela dagen. Läget var under kontroll så fort vi kom in som tur är, var inte det värsta blodkärlet.
 
Så Daniel fick ligga över natt och vi hade fredagsmys på en avdelning på sjukhuset. Nu är han hemma och alla mår bra. men Fjants lilla tass är svullen och får inte tag på vetrinärena. Vi får väl se hur det går, färdigpackad är jag inför härnösandresan iaf. så lite kontroll har jag över saker och ting.