Galen helg

 
Nu har jag inte bloggat på länge, i onsdags gjorde jag min sista dag på jobbet, Vimsigt och tokigt blev det . Men swartsvaldtårta fick både personal och de gamle. 
 
Skönt att börja en ny period i livet. Testa något nytt..... ett nytt äventyr.
 
Helgen har varit galen, igår (fredags) så åt vi frukost som vanligt ,väntade på vetrinären som skulle kolla på Fjants ben. Då kommer daniel ner för trappan och säger att det smakar blod i munnen, eftersom han precis gjort en halsmandeloperation fick vi lära oss att såfort det smakar blod är det 112 som gäller. Jag ringde och 1 minut senare så ser jag honom vid diskhon och det rinner massvis av blod ut ur munnen/näsan. Det var nästan som det bara sprutade blod. Precis som en skräckfilm. Jag blir skitnervös och försöker kommunicera med 112-tanten som har hakat upp sig på om vi bor i "villa eller lägenhet?" VILLA VI BOR I EN VILLA... fick jag säga flera gånger . Vad ska man göra, i panik så kunde jag inte komma på mitt mobilnummer och daniel kan jag ju inte fråga för han sitter på golvet och spottar blod. Kom in i en dvala där jag helt plötsligt inte vet hur man får upp telefonkatalogen i min mobil. Men sen fick jag höra ambulansen kommer om 10 min. SKÖNT, jag började packa ihop medecin och div saker man kan behöva på ett sjukhus. Jag som aldrig skadar mig har inte så mycket erfarenheter av varken ambulans eller sjukhus det enda jag vet är det jag har sätt på "112 på liv &död"
Lagom till ambulansen kommer har blödningen lugnat ner sig, vi åkte in och fick prata med läkare sen vänta och prata igen sen vänta och så höll det på hela dagen. Läget var under kontroll så fort vi kom in som tur är, var inte det värsta blodkärlet.
 
Så Daniel fick ligga över natt och vi hade fredagsmys på en avdelning på sjukhuset. Nu är han hemma och alla mår bra. men Fjants lilla tass är svullen och får inte tag på vetrinärena. Vi får väl se hur det går, färdigpackad är jag inför härnösandresan iaf. så lite kontroll har jag över saker och ting.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo